Η Ομορφιά, η Ασχήμια και η Μαρία Ζουράρη θα συναντηθούν στην 16η Γιορτή Παραμυθιών

«Στα δικά μου μάτια, μέρα και νύχτα είναι ίδιες, φριχτή ασχήμια και αξεπέραστη ομορφιά δεν υπάρχουν. Για μένα όμορφο είναι μόνο αυτό που βλέπουνε τα μάτια της καρδιάς μου»,
Με αυτά τα λόγια ο ήρωας του παραμυθιού που θα αφηγηθεί η  Μαρια Ζουράρη  ζητάει την πριγκίπισσα για γυναίκα του, στην 16η Γιορτή Παραμυθιών.


Μονοπάτι Προφήτη Ηλία (Σημείο συνάντησης και τερματισμού η είσοδος του μονοπατιού στου Γυριστή, πλησίον εμπορικού καταστήματος) (Περισσότερα στο υπόμνημα) 
Η αφήγηση απευθύνεται σε  παιδιά άνω των 6 ετών και ενήλικες και θα πραγματοποιηθεί στο Μονοπάτι, 1χλμ από του Γυριστή στις  20:20.

«Με τα μάτια της καρδιάς»
Κάποτε, η Ομορφιά και η Ασχήμια συναντήθηκαν σε μια παραλία. Κι από τότε η πριγκίπισσα Αλταμίρα προσπαθεί να παντρευτεί, ο Σιρονίν να γίνει όμορφος, και η Μαρτίνα Ζοζεφίνα Καταλίνα Κατσαρίδα να βρει τον άντρα το σωστό! Μα ευτυχώς υπάρχει κι η Αγάπη!
Αφήγηση: Μαρία Ζουράρη
Μουσική: Ελένη Σδόγκου



ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Μονοπάτι Προφήτη Ηλία / Διαδρομή 3 (Γυριστή - Προφήτης Ηλίας)
Ξεκινάμε στις 20:00 από του Γυριστή και περπατάμε στο μονοπάτι του Προφήτη Ηλία. Σε 1χλμ κάνουμε την πρώτη στάση για να ακούσουμε στις 20:20 τις ιστορίες της Μαρίας ΖουράρηΣυνεχίζουμε το περπάτημα για 500μ και κάνουμε τη δεύτερη στάση για να ακούσουμε stiw 21:40 τις ιστορίες της Βιολέτας Σολιδάκη. Επιστρέφουμε από τον ίδιο δρόμο. Όλη η διαδρομή είναι λιθόστρωτη και περνάει μέσα από το δρυοδάσος. Θα χρειαστείτε άνετα παπούτσια και φακό για την επιστροφή.


----------------------------------------