H Μαρίνα Κατσαρή και ο Βαγγέλης Γέττος γεμάτοι μουσικές και ιστορίες, ταξιδεύουν από την Κύπρο στην 16η Γιορτή Παραμυθιών.

H Μαρίνα Κατσαρή και ο Βαγγέλης Γέττος έρχονται από την Κύπρο γεμάτοι ιστορίες και μουσικές για να τις μοιραστούν μαζί μας στην 16η Γιορτή Παραμυθιών στην Κέα.
Δύο παραστάσεις περιμένουν  παιδιά και ενήλικες σε ένα συναρπαστικό μουσικό, παραμυθιακό και μυθολογικό ταξίδι.

 - «Κρίρλαπρος: Ιστορίες για την ομορφιά που ήταν αλλού»

 - «Ήχοι, μύθοι και του κόσμου παραμύθι»




Μυλοπόταμος (Μουσείο αγροτικής, λαογραφικής και πολιτιστικής κληρονομιάς) / 22:00 / (Για παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες)
«Κρίρλαπρος: Ιστορίες για την ομορφιά που ήταν αλλού»
H Μαρίνα Κατσαρή και ο Βαγγέλης Γέττος περιδιαβαίνουν τρία νησιά με πλούσιο υπέδαφος ζωντανών προφορικών παραδόσεων: Κρήτη, Ιρλανδία, Κύπρος. Άξονας των ιστοριών είναι η θραύση των στεγανών ανάμεσα στην ομορφιά και την ασχήμια. (Συμμετοχή από Κύπρο)



Μυλοπόταμος (Μουσείο αγροτικής, λαογραφικής και πολιτιστικής κληρονομιάς) / 12:30 / (Για παιδιά άνω των 6 ετών και ενήλικες)
«Ήχοι, μύθοι και του κόσμου παραμύθι»
Όταν ο κόσμος ακόμα φτιαχνόταν, δεν ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν τόσο όμορφος. Η Μαρίνα Κατσαρή και ο Βαγγέλης Γέττος, μέσα από ένα συναρπαστικό μουσικό μυθολογικό ταξίδι, προσπαθούν να εξηγήσουν τα όμορφα και τα παράδοξα αυτού του μικρού και τεράστιου κόσμου. (Συμμετοχή από Κύπρο)