Στιγμές της Γιορτής Παραμυθιών

«Γιορτή Παραμυθιών Σημείο Αναφοράς»
Ο Γιώργος Ευγενικός μιλάει για την Γιορτή Παραμυθιών στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος της 15ης Γιορτής Παραμυθιών.«Η Φλόγα της αφήγησης» Η παράδοση της σκυτάλης στο Παρίσι, της διοργάνωσης του επόμενου συνεδρίου του FEST από την Κέα και την Γιορτή Παραμυθιών.


«Ο τουριστικός οδηγός της Σουηδίας»


Από την ομιλία- παρουσίαση της Μιράντας Τερζοπούλου στην 9η Γιορτή Παραμυθιών, Κέα 2011, που ήταν βασισμένη σε μουσικές και ποιητικές αφηγήσεις με θέμα την θάλασσα. Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει acapella το παραδοσιακό τραγούδι από την Ιονία της Μικράς Ασίας «Σαν Πεθάνω στο καράβι»
 

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει acapella «Ένα τραγούδι απ΄ τ΄ Αλγέρι»

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει acapella «Το Καράβι»

Ο Παναγιώτης Κούλελης έχει μαγειρέψει μουσακά για να προσφέρει στους ξένους και Έλληνες συντελεστές της Γιορτής.Ο μουσικός Παναγιώτης Κούλελης μιλάει για τα άσχημα της Γιορτής Παραμυθιών.
 


«Αντιπαρα-μυ-θέσεις»: Τύχη, Μοίρα, Πεπρωμένο...... ένα πράγμα μπερδεμένο» Με δεκαοχτώ ιστορίες τύχης και πεπρωμένου οι εκπαιδευόμενοι αφηγητές της «Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης», προσπάθησαν να κερδίσουν την υποστήριξή μας στην 12η Γιορτή Παραμυθιών


Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια της Γιορτής Παραμυθιών πραγματοποιήθηκε έκθεση με σπάνιο υλικό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια των 10 αυτών χρόνων.